Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu acesti Termeni de Utilizare și Politica de Confidentialitate. Este posibil sa actualizam Termenii si/sau Politica de Confidentialitate cu noi informatii si/sau in conformitate cu noi reglementari aplicabile, astfel va rugam verificati data ultimei actualizari.

Nu garantam folosirea fara erori a site-ului, iar compania noastra nu este raspunzatoare daca site-ul nu poate fi accesat la un moment dat. Accesul poate fi restrictionat din cand in cand pentru activitati de mentenanta sau pentru a introduce noi optiuni.

Suntem detinatorii drepturilor de proprietate intelectuala asupra acestui site (baza de date, design si informatii). Informatiile si imaginile de pe site sunt proprietatea noastra sau a licentiatorilor, asa cum este indicat. Nu aveti dreptul sa folositi nicio parte din aceste materiale pentru scopuri comerciale, fara acordul nostru scris.

Vom folosi datele personale furnizate direct de dvs prin solicitarea de oferte in conformitate cu Politica de Confidentialitate si reglementarile aplicabile.

Dvs, in calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi:

(i). dreptul de acces la date – aveți dreptul să obțineți o confirmare a procesării sau nu a datelor dvs. personale, precum și accesul la astfel de date personale; în același timp, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul procesării

(ii).dreptul la rectificare – aveți dreptul să obțineți rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal incomplete;

(iii).dreptul de a șterge datele – aveți dreptul să obțineți ștergerea datelor dvs. personale fără întârzieri nejustificate;

(iv).dreptul de a restricționa procesarea – aveți dreptul să obțineți restricționarea prelucrării dacă vă aflați în oricare dintre următoarele cazuri: (i) contestați acuratețea datelor personale; (ii) prelucrarea este ilegală și vă opuneți ștergerii datelor dvs. personale, solicitând în schimb restricția de utilizare a acestora;

(v).dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să primiți datele dvs. personale într-un format structurat care este utilizat în prezent și poate fi citit în mod automat și să poată transmite aceste date personale unui alt operator în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, puteți solicita companiei SC EURO VIAL RESIDENCE SRL să vă transfere datele personale direct unui alt operator atunci când este posibil din punct de vedere tehnic;

(vi).dreptul de opoziție – aveți dreptul de opoziție, din motive legate de situația dvs. particulară, în orice moment, la prelucrarea datelor dvs. personale;

(vii).dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;

(viii).dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele dvs. cu caracter personal, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul prezentei politici de confidentialitate (e.g. solicitare unei copii a datelor cu caracter personal, modificare, stergere), ne puteti contacta la adresa: sales@nresidence.ro

SC NOIR RESIDENCE SRL va furniza informatiile in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de SC NOIR RESIDENCE SRL gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv,SC NOIR RESIDENCE SRL poate: (i) fie sa perceapa o taxa tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate; (ii) fie sa refuze sa dea curs cererii.

Vom folosi informațiile pe care ni le furnizați pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a oferi informatiile solicitate, actualizări și materiale de marketing.

Ne vom asigura că protejăm toate datele si vom folosi e-mailul doar ca instrument de marketing

Daca aveti intrebari sau comentarii ne puteti contacta la adresa de e-mail: sales@nresidence.ro

 

DIRECTIVA PRIVIND FIȘIERELE COOKIE

Protejarea sferei dumneavoastră private în timpul utilizării paginii noastre web reprezintă pentru noi un aspect extrem de important. De aceea vă informăm în continuare în detaliu cu privire la colectarea datelor cu caracter personal și a datelor fără caracter personal.

Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal și a datelor cu caracter anonim revine societății NOIR RESIDENCE SRL în limitele prevăzute de lege, exceptând drepturile persoanelor vizate descrise în continuare.

Pe această pagină web se utilizează software pentru analiza utilizării. Prin evaluarea acestor date se pot obține informații utile cu privire la nevoile utilizatorilor. Aceste informații contribuie la îmbunătățirea calității experientei utilizatorului pe site. Mai concret, pentru fiecare consultare se stochează fără restricții următorul set de date:

Forma anonimizată a adresei IP a computerului care transmite solicitarea
Data și ora consultării, respectiv solicitării
Numele paginii consultate sau a fișierului consultat
Referire la pagina de pe care se consultă această pagină
Browser-ul folosit de utilizator, inclusiv versiunea browser-ului
Sistemul de operare folosit de utilizator

  1. Ce este un Cookie?

Un Cookie este un mic fișier text care salvează setările pentru internet. Aproape fiecare pagină web folosește această tehnologie. Aceasta este descărcată de browser-ul dumneavoastră de internet la prima accesare a unei pagini web. La următoarea accesare a acestei pagini web cu același dispozitiv, Cookie-urile și informațiile salvate sunt fie trimise înapoi la pagina web care le-a creat (First Party Cookie) sau către o altă pagină web căreia îi aparțin (Third Party Cookie). Astfel, pagina web recunoaște că ați mai accesat o dată pagina cu acest browser și variază în unele cazuri conținutul afișat.

Unele fișiere Cookie sunt foarte utile pentru că pot îmbunătăți experiența utilizatorului în cazul reaccesării respectivei pagini web. Cu condiția să utilizați același terminal și același browser ca până acum, fișierele Cookie își amintesc, de exemplu, preferințele dumneavoastră, comunică cum utilizați o pagină și adaptează ofertele afișate intereselor și nevoilor dumneavoastră personale. Cele mai multe Cookie-uri folosite de noi se șterg automat de pe hard disk-ul dumneavoastră după finalizarea sesiunii browser-ului („Session Cookies”). În plus, folosim și Cookie-uri care rămân pe hard disk-ul dumneavoastră și după finalizarea sesiunii. Acest lucru urmărește în principal îmbunătățirea experienței utilizatorului în cazul unei noi accesări a paginii web, prin adaptarea ulterioară a paginii web la nevoile dumneavoastră personală, optimizând astfel timpul de încărcare.

  1. Setările pentru Cookie-uri pe această pagină web

2.1. Cookie-uri care nu necesită acordul dumneavoastră

Fișiere Cookie care sunt neapărat necesare, numite și „strictly necessary”, asigură funcții fără de care nu puteți utiliza corect pagina web. Aceste fișiere Cookie sunt utilizate exclusiv de noi și sunt așa-numitele First Party Cookies. Acestea sunt stocate doar pentru sesiunea actuală a browser-ului în computerul dumneavoastră. Fișiere Cookie care sunt neapărat necesare. În plus, asemenea fișiere Cookie asigură, de exemplu, la schimbarea paginii din http în https funcționalitatea paginii și respectarea cerințelor de securitate cu privire la transferul de date. Pentru utilizarea fișierelor Cookie neapărat necesare nu se solicită acordul dumneavoastră.

Fișiere Cookie care sunt neapărat necesare nu pot fi dezactivate cu ajutorul funcției acestei pagini. Acestea pot fi însă oricând dezactivate cu ajutorul browser-ului folosit. A se consulta în acest sens instrucțiunile de mai jos.

 

Setările fișierelor dumneavoastră cookie

Puteți seta browser-ul dumneavoastră în așa fel încât fișierele Cookie să fie create doar cu acordul dumneavoastră sau să fie în general refuzate. Vă rugăm însă să rețineți că fără fișiere Cookie, anumite zone ale paginii web nu pot fi utilizate sau sunt doar în mod limitat utilizabile.

Aveți posibilitatea de a controla utilizarea de „Cookies” și de a o împiedica, în cazul în care vă configurați browser-ul


© Noir Residence Development Constanta

ADDRESA

Strada Păpădiei Nr.10, Constanța 900320, România

Telefon:

0746 670 670

E-mail:

sales@nresidence.ro